Om oss

Vi som driver denne bloggen er Sissel Gran, terapeut og spesialist i klinisk psykologi, foredragsholder og skribent, og Nora Skaug, frilans tekstforfatter, manusdoktor og oversetter. Når du ser dette bildet av oss i kommentarene til innleggene, betyr det at det er GRANSKAUG som har svart - altså en av oss.

mandag 22. november 2010

ARRANGEMENT ONSDAG 24.11.2010

Bokkafé på Norli bokhandel, Oslo

2 kommentarer:

  1. Prøver å komme til Oslo imorgen! Om det så bare er for å uttrykke min takknemlighet til dere to! TAKK kjære Nora, som delte din historie og TAKK Sissel for analysen og gode råd!

    Ei god venninne som visste om forholdet mitt og så faretegnene anbefalte meg boka deres.Jeg løp til Norli, bestillte den, kjøpte den og leste den på noen få dager. Det var som om du beskrev meg Nora, jeg bor også i Drammen og ble livredd for at jeg hadde falt for samme mann... men innså etterhvert at det var personlighetene våre og hekten som var fellestrekket... dere gav meg innsikt og motet til å avslutte forholdet denne uken og nå skal jeg jamen bruke tid på å finne meg selv igjen og være den jeg er! Wish me luck! Og så håper jeg at vi kan møtes en dag på Union eller Ypsilon og le av alt sammen ;) KLEM!

    SvarSlett
  2. Håper du fikk kommet på bokkafeen! Haha, ja, tar gjerne en kaffe på Union når du har landet! Tvi-tvi!

    Hilsen Nora

    SvarSlett