Om oss

Vi som driver denne bloggen er Sissel Gran, terapeut og spesialist i klinisk psykologi, foredragsholder og skribent, og Nora Skaug, frilans tekstforfatter, manusdoktor og oversetter. Når du ser dette bildet av oss i kommentarene til innleggene, betyr det at det er GRANSKAUG som har svart - altså en av oss.

mandag 22. november 2010

VIL UT AV HEKTET

Anonym sa ...Jeg er hekta! Har ikke lest boka, men bare ved å se/høre Sissel Gran på God morgen Norge,fikk jeg bekreftelsen som "lammer" meg, men også gir meg håp om å få livet mitt tilbake. Akkurat nå er det kaos, fortvilelse, kvalme, og jeg har svettetokter, for hvordan gir jeg klar melding til han jeg har vært (er) hekta på (over lang tid). Her gjelder det å ta frem styrken i mitt indre, som jeg heldigvis vet at jeg har, men skulle gjerne hatt en person å snakke med akkurat nå.

3 kommentarer:

 1. Da er vi 2....... Livet mitt er på vent. Jeg er ikke så flink som deg enda. Det vil ta litt lengre tid - jeg må få dette inn i hodet at jeg er HEKTA. Jeg føler meg jo så forelsket og det kan være ensomt i blandt. :0(

  SvarSlett
 2. Håper dere to kan skrive litt mer med hverandre her inne :)

  Hilsen Nora

  SvarSlett
 3. Ja, det er ensomt en periode etter at man har brutt ut av en hekt. Men, heldigvis er de fleste av oss ikke "alene", de fleste av oss har venner og familie, bruk dem - de er glad i deg og vil deg godt. Men, ja det er rart å sitte hjemme alene om kvelden, savne de "gamle rutinene" - men savner man alt det vonde?

  Og ja, det tar tid, og det gjør vondt - i alle fall for meg. Har kjempet i min "hekt" i flere år, og har nå brukt ett år på å finne meg selv - og er på god vei. Og det er en fantastisk følelse - en seier - en seier jeg virkelig skal smake på og ta med meg videre i livet.

  En stor takk til Sissel (som har vært en god støtte og trøst), og til dere begge for at dere har lagt dette forumet!!

  SvarSlett